Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев беше доволен след хикса с Партизан, който класира разградчани за плейофа в Шампионската лига. Въпреки драматичната развръзка, шефът на шампионите е бил убеден в успеха до самия край. Ето какво сподели той пред "Дарик" на стадиона в Белград:

"Драмата си я направихме сами ние. Всички, които гледаха мача са видели, че бяхме една класа над Партизан. Можехме да вкараме доста голове, но явно нашите момчета са поумориха." 

"Аз вътрешно бях спокоен, защото като гледах как се развива мачът, знаех, че ще се класираме. Винаги когато са ни плашели с войни и подобно заплахи, ние винаги сме се мобилизирали и сме излизали по страхотен начин." 

"Надявам се да имаме добър жребий в петък, за да има за втори път български отбор в групите на Шампионската лига. Дано съм на късмет за Лудогорец. Честито на Георги Дерменджиев, аз лично вярвам в него." 

"Той заслужаваше да класира в груповата фаза на европейски клубен турнир, да се надяваме, че ще е Шампионската лига."

"Съвсем честно ви казвам, че бях съвсем спокоен, че взимаме този мач. Вероятно и зрителите са си мислели същото. Посвещаваме тази победа на Георги Домусчиев, който заедно с брат му стои твърдо зад отбора ни. Сигурен съм, че са гледали по телевизията и са стискали палци. Честито на всички българи", сподели Петричев пред "Дарик".