Ръководството на Левски припомни, че все още има вероятност феновете на отбора да се сдобият с ограничена бройка билети за мача с Марибор в четвъртък. Това ще стане факт, ако запазените места за притежатели на абонаментни карти не бъдат заети. 

Още вчера беше обявено, че ако такива останат, ще бъдат пуснати на касите на "Герена" след 17:00 часа в деня на мача. Ето и какво гласи пълното съобщение на сайта на "сините": 

"Уважаеми фенове, обръщаме ви внимание, че все още има ограничено количество блокирани билети за хората желаещи да подновят абонаментните си карти за сезон 2016/2017."

"Сезонните талони ще се издават до 17:00 часа в деня на мача реванш с Марибор в магазина на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Ако останат незаети места, ще бъдат пуснати билети в свободна продажба на касите на улица "Тодорини кукли" 47."

"Продажбата при налични места ще стартира в 17:30 часа, като отново подчертаваме, че става дума за ограничено количество. Всеки желаещ ще може да закупи по максимум два билета."

"В 18:00 часа ще бъдат отворени всички входове на стадион "Георги Аспарухов", като ПФК Левски призовава всички привърженици да дойдат по-рано на стадиона, за да не се получат струпвания около подстъпите към съоръжението." 

"Обръщаме Ви внимание, че във всички сектори на стадион "Георги Аспарухов" ще има налични за закупуване разхладителни напитки и храни", пишат от Левски на сайта си.