Останаха билети само за сектор „Б” за мача-реванш от турнира за Купата на УЕФА между ЦСКА и Тулуза, който ще се играе на 4 октомври от 20 часа на ст.”Българска армия”. Все още има единични бройки и за сектор „А”.

Не повече от 40 привърженици на гостите от Тулуза се чакат на трибуните в четвъртък. Те ще бъдат настанени в сектор „Б” като ще бъдат оградени. Ръководството на ЦСКА е решило да пусне в продажба целия сектор „Б”.

Пропуските за сектор „Г” които струват 5 лева, бяха изчерпани още през уикенда. За сектор „А” цената е 20 лева, а за „Б” – 5 лева.

Въпреки че сектор Б не е предпочитан от червените феновете по прннцип, те все пак се обединиха около идеята, че е по-добре да подкрепят отбора си на стадиона и да се прежалят, че седят в сектора на гостуващия отбор.

Всички запалянковци, които си закупиха билети в последния момент, са убедени, че стадион "Българска армия"  ще е врящ котел, което със сигурност ще смути французите и това ще спомогне за тяхното елиминиране.

Червените привърженици не са притеснени от контузиите, които мъчат отбора на Стойчо Младенов и вярват в класирането на отбора за групите на УЕФА.