Старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе изключително доволен от постигнатия резултат на своя отбор в срещата с израелския Макаби Нетаня.

„От резултата съм изключително доволен, имахме обаче слаби моменти в хода на мача. Условията не бяха толкова лесни, колкото изглеждаха преди мача. Макаби е добър отбор, играе добър футбол”, заяви Спасов специално за Гонг. „Беше много горещо и имаше висока влага, беше тежко”.

„Имаше моменти, в които давахме инициативата на отбора от Нетаня, но в крайна сметка успяхме да изравним още през първото полувреме. Постигнахме това, за което бяхме дошли. Стремяхме се през цялото време да атакуваме”.

„Заради резултата, който постигнахме, наистина по всички правила сме фаворити, но в никакъв случай няма как да подценим този отбор на Макаби Нетаня”.

„Крайният резултат не е постигнат, така че оставаме на земята и ще се постараем да победим във втория мач. Ще ни бъде трудно в София”.

„Макаби ме изненадаха до такава степен, че имат добра селекция, играят добър футбол. Схемата която играха беше променена, така че имаше неща, с които ме изненадаха. Оптимист съм”, допълни Спасов.

Специалистът призна, че смяната на Даниел Георгиев през първото полувреме не е била поради контузия, а негово решение. Спасов потвърди, че срещата-реванш с Макаби Нетаня ще се играе на Националния стадион „Васил Левски”.