Наставникът на Черно море Никола Спасов определи Динамо Минск като фаворит в двубоя между двата тима във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Черно море домакинства на Динамо в Разград на „Лудогорец Арена“ утре от 20 часа, а двубоя може да наблюдавате пряко по Diema и платформата Gong Play, както и да слушате по Дарик радио.

„При всички положения не сме готови на 100 %, но в отбора има настроение. Заминаваме със самочувствие. Гледахме няколко мача на Динамо. Един много добър отбор, равностоен, със силни футболисти. Играят силно и почти винаги в един и същи състав. Очаква ни труден мач“, коментира Спасов.

Специалистът допълни, че се надява контузията на Бакари да не повлияе върху представянето на отбора като цяло.

„Контузията на Бакри ни разстрои всички. Отминаха няколко дни, всички се адаптираме да играем без него. Липсата му не трябва да ни повлияе, все пак имаме и други футболисти, които да го заменят. Заминаваме група от 19 футболисти.“

„Искам да сме спокойни и да се раздадат максимално. Ще се опитаме да победим, без значение с какъв резултат. Разбира се, на теория Динамо е фаворит. Всяка година играят в Лига Европа, втори са в местния шампионат“, завърши Никола Спасов.