Вратарят на Левски Николай Михайлов определи феновете на АЕК Ларнака като „детска играчка” в сравнение със „сините” привърженици. Отборът пътува днес за Кипър, където утре гостува в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Николай Михайлов познава добре предстоящия съперник от престоя си в местния шампионат – в Омония.

Стражът, който вече тренира наравно с останалите, сподели, че ще се бори за титулярното си място с Милан Миятович. Михайлов се възстанови от контузия, която го извади от нормалния ритъм през последните две седмици.

„Вече съм напълно здрав, на 100 процента тренирам от два дни, всичко е по план. Заминаваме с добро настроение, момчетата се освежиха, ще гледаме довечера отбора на АЕК, познавам ги от Кипър. Практикуват техничен футбол, ако отговорим на агресията им, ще можем да извлечем добър резултат. Тяхното първенство още не е започнало, наистина е доста топло и влажно е там, дръпнали са мача в 18.30, но каквото е за тях, това е и за нас”, сподели на Летище София Ники Михайлов.

„Много далеч са от нашите фенове като атмосфера. Малък и кокетен стадион имат, но нямат атмосфера. За разлика от нашите фенове, техните са като детска играчка.”

„Ще ми трябват още няколко дни за да вляза във форма. Подкрепям Миятовоч, пази стабилно, важното е Левски да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва”, даде ясно да се разбере Николай Михайлов.