Старши треньорът на Базел Мурат Якин заяви, че няма да допусне подценяване на Лудогорец в утрешната среща между двата отбора. „Лудогорец вече няма нищо за губене. Очаква ни труден мач. Вече познаваме всички от Лудогорец. Десният защитник, който е наказан, бе много добър (б.а. Кайсара). Трябва да се концентрираме много. Имаме добър аванс, но това не се брои в сегашния футбол, за това трябва да контролираше играта и да играем добър футбол. Ако отбележим първи гол ще може да успокоим повече играта. Искам просто да победим, не ме интересува предишния мач“, каза Якин.

„Най-голямата опасност е, ако подценим противника, но няма да го позволя. Със сигурност няма да изчакваме утре, както изчаквахме в предния мач. Те трябва да вкарат два или три гола. Това ни е ясно, но няма да се съсредоточим да браним резултата. Имаме опасни нападатели, с които ще се опитаме да вкараме гол, с което да обърнем мача в наша“, допълни Якин.

„В София изпуснахме Иван Стоянов веднъж, но като цяло го държахме под контрол“, отговори Якин на въпрос дали се опасява от българския футболист, който е бил най-добър от състава на Лудогорец.