Официалната вечеря, която дадоха домакините от словенския Мура на своите гости от ЦСКА е преминала в разкази за гостуването миналата седмица на азерския Баку.

Най-страховито е прозвучала случката след последния съдийски сигнал, дошъл при победното 2:0 в полза на словенците. Те били впечатлени от боса на Баку, който с мощна крачка слязъл от трибуните и още докато играчите на двата отбора се поздравявали на терена отишъл при треньорската скамейка и заповядал на наставника Новруз Азимов да се пръждосва и нещо повече – да търси свои собствени начини да се прибере обратно в Азербайджан. Босът бил категоричен, че няма да допусне крака на старши-треньора Азимов да стъпи в чартъра за Баку.

Словенците от Мура предложили евентуално помощ на Новруз Азимов, но той отказал, като заявил, че ще се оправи. За съжаление никъде не може да се намери потвърждение на тази информация. Официалният сайт на Баку, отпаднал сензационно от настоящия противник на ЦСКА дори не е отразил мача-реванш миналия четвъртък, като оттогава на челно място стои съобщение за техническа профилактика на сайта, който иначе пускаше по няколко новини на ден.

Иначе на вечерята, на която представители на ЦСКА бяха изпълнителния директор Венци Живков, както и шефа на международния отдел Димитър Хаджиниколов е било поднесено прясно еленско месо.