Мощна агитка се изсипа в Бургас за второто евродомакинство на Ботев на стадион "Лазур" това лято. Те огласят с песните си пространството около съоръжението и създават страхотна атмосфера. 

Очаква се в последния момент преди началото на двубоя с Бейтар да бъдат пуснати и феновете на противника. Организирана група от фенове на тима тръгва от Слънчев бряг. Очаква се подкрепа и от други граждани на Израел, тъй като 25 хил. от тях почиват по родното Черноморие в момента. 

Нови евро мечти за Ботев

Иначе след равенството 1:1 в първия мач, сега наставникът Николай Киров смята да заложи на доста офанзивна схема. Той ще разчита на постройката 4-1-4-1, като прави две промени в състава, в сравнение с миналата седмица. 

Ботев замина за Бургас с група от 19 футболисти

От него излизат голмайсторът Серкан Юсеин и бразилецът Фелипе Бризола, а на техните места влизат капитанът Лъчезар Балтанов, който се връща след травма, както и Фернандо Виана, който също доскоро имаше проблеми. 

Треньорът на Бейтар с огромно самочувствие, сигурен в успеха

Ето и очаквания състав на Ботев за този мач: Иван Чворович, Цветомир Панов, Пламен Димов, Виктор Генев, Йордан Минев, Яя Меледже, Лъчезар Балтанов, Омар Косоко, Крум Стоянов, Тодор Неделев, Фернандо Виана.