Опитният защитник Сократис Папастатопулос говори за тежка нощ в редиците на Олимпиакос след отпадането в Шампионската лига, но даде тласък на надеждата за продължението, което трябва да бъде в Лига Европа. Гръцкият хегемон напусна Шампионската лига след две равенства с Лудогорец и отпадане при дузпите с 1:4.

Антон Узунов
95 снимки

"Допуснати бяха много грешки, всички направихме много грешки. Не само този мач, но и в предишният. Имахме някои добри моменти, но ние сме Олимпиакос и искахме да отидем в Шампионската лига. И явно тези добри моменти не бяха достатъчно", заяви Сократис.

"Разбира се, нашата цел е да присъстваме в групите на Лига Европа, искаме да стигнем възможно най -високо. При това положение, в което сме сега. Ще се върнем към по-сериозна работа, за да бъдем по-добри и да се класираме в групите", добави още той.

"Резултатът е труден за приемане, трудна беше и нощта. Имаме опита да реагираме и можем да обърнем хода и да се класираме в Лига Европа", заяви опитният бранител, носил екипите на Вердер Бремен, Борусия Дортмунд, Арсенал.