Малкото талисманче на Лудогорец - Крисия - получи страхотно признание от най-популярната компания за детски продукции - Disney.

Талантливата малка голяма певица ще бъде гост-артист в прожекцията на приказната анимация "Замръзналото кралство" с музика на живо по покана на Disney Concerts.

Една от най-обичаните продукции на Дисни се завръща у нас под съпровод на симфоничен оркестър и любими гласове именно в месеца на сбъднатите желания и изненадите.

С това идва времето за неочаквания подарък към всички фенове – специалното участие на Крисия в шоуто на 21 декември в зала 1 на НДК.

Финалистката от детската "Евровизия" е избрана за специален акцент в шоуто – финалът.

„Традиция във всяка държава е за финал на прожекцията да каним популярен изпълнител, който да изпее „Let It Go” в оригинал, заедно със симфоничния оркестър. Този момент е изключително специален и винаги много емоционален. За шоуто в България се спряхме на Крисия, защото освен гласовите ѝ качества, тя и визуално ни напомня на Елза“ – споделя Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Така, именно на Крисия ще се падне честта и нелеката задача да изпълни емблематичната песен “Let It Go”, която се превърна в платинен хит и спечели "Оскар".

Подготовката за събитието вече тече, като паралелно с музикалните репетиции се работи и по костюма на гост-звездата – рокля по образец, наподобяваща тази на принцеса Елза.