Футболните звезди на Лудогорец се срещнаха с фенове преди домакинството на Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Целият отбор посети специалния футболен парк в центъра на София, изграден за мачовете на българския първенец в най-силния клубен турнир. Играчите на Георги Дерменджиев взеха участие и в различните атракциони  в "Лудгоорец Футбол Парк" – играха джаги и показваха на гостите на парка умения в играта с топка „Точност на удара”.

Множество деца взеха автографи от представителите на България в Шампионската лига, след което дълго се редиха за снимки за спомен. На най-голям интерес се радваха Козмин Моци, проправил пътя към първото влизане на отбора в най-престижния турнир, и вратарят Владислав Стоянов. 

Звездите на Лудогорец се позабавляваха преди мача с ПСЖ.

източник: Българска спортна агенция

„Усещам подкрепата от хората. Благодаря им. Виждам, че се радват, което е най-важното за нас. Мачовете, които изиграхме преди две години в Шампионската лига, ни дадоха необходимото самочувствие. По тази причина смятам, че ще се представим добре. Не всеки ден идват отбори от ранга на ПСЖ, основната ни цел е да зарадваме хората, но ще се опитаме да спечелим и точки”, заяви Владислав Стоянов. 

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също взе участие в забавните игри наравно с футболистите. Той използва възможността да благодари на партньорите на Лудогорец за организацията на специалната зона за фенове. 

Футболеният атракцион е изграден пред паметника на „Съветската армия” в София. Той е отворен от 11 до 19 часа – и днес, и в деня на мача с ПСЖ. "Лудогорец Футбол Парк" ще предлага емоции на феновете и преди домакинските мачове срещу Арсенал и Базел.