Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба увери, че тимът му ще се представи много по-добре срещу Антверп в Лига Европа, отколкото срещу Царско село в последния кръг на efbet Лига, когато шампионите направиха 1:1.

Лудогорец започва своята европейска кампания с домакинство на белгийския тим на „Хювефарма Арена”.

ludogorets.com
19 снимки

„Мачът от последния кръг срещу Царско село не беше добър. Разбира се, съставът ще бъде коренно различен от последния ни мач. Имахме и играчи, които играха за националните си тимове, някои футболисти имаха тежка програма, беше резонно да получат почивка в предишния мач. Утре обаче ще бъдат на линия и очаквам добър мач”, сподели Върба.

„Мисля, че рядко в групите на Шампионската лига или Лига Европа може да бъдете спокойни, особено преди първия мач. Винаги има напрежение, особено преди първия мач. Психически сме готови за този мач. Първият резултат е много важен и ще бъде важен за всички останали срещи. За нас е много важно, че сме домакини. Имаме по двама футболисти на всеки пост.Това се отнася и за левия бек. Имаме варианти кой може да замести Антон Недялков, ако той не е на личния. Той обаче е добре и се надявам утре да изиграе един добър мач”, каза още наставникът на Лудогорец.