Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев съжали за изгубените точки в Шампионската лига. След поражението с 0:4 от Реал Мадрид наставникът застана пред медиите в залата за пресконференции на стадион „Сантяго Бернабеу“.

Георги Дерменджиев обаче коментира, че тимът му е имал възможността в някои от срещите в груповата фаза да вземе повече точки.

„Това беше последният мач и то на Сантяго Бернабеу. Оценката не може да бъде обобщена с няколко думи, но аз съм абсолютно доволен от цялостното представяне на Лудогорец. Имаше и моменти, и възможности, в които можехме да спечелим и повече точки, но трябва да ви кажа, че и на това сме доволни“, сподели на пресконференцията Георги Дерменджиев.

Наставникът е уверен, че Лудогорец ще играе и догодина в Шампионската лига.

„Мисля, че нашата група бе една от най-трудните - с Базел, постоянен участник в Шампионската лига, с петкратния европейски шампион Ливърпул и с десеткратния Реал. Карло Анчелоти е печелил три пъти Шампионската лига, а каза, че Лудогорец е играл най-добре с Базел и Ливърпул. Това е сериозен комплимент“, добави още Дерменджиев.

Реал Мадрид спечели първото място с пълен актив от 18 точки. Базел остана втори със 7 точки и продължава на осминафиналите на Шампионската лига, а Ливърпул остана трети с 5 точки и през пролетта ще играе в Лига Европа.