Първият съперник на Левски в евротурнирите Вадуц започна с контролите си за лятната подготовка с доста променена група, в сравнение с миналия сезон. Най-титулуваният лихтенщайнски клуб подмени почти целия си състав, като новите попълнения са 13. 

Големите удари са вратарят Андреас Хирцел, който идва от Хамбургер, лявото крило Кристофер Дразан и десният халф Йодел Досу, които идват от елитния австрийски Аустрия Лустенау, дефанзивният халф Сандро Визер от английския Рединг, както и нападателят Игор Тадич, който идва от швейцарския Волен. 

Другите нови са Беркай Сюлюнгьоз (централен защитник), Арон Зеле (дефанзивен халф), Бенямин Бюхел (вратар), Алдин Тюркез (нападател). Останалите петима нови са промотирани от младежката формация на тима. 

Най-голямата загуба за тима в сравнение с миналия сезон е загубата на живата легенда на тима Петер Йеле. Вратарят прекрати кариерата си на 36-годишна възраст, като е истински любимец на всички в Лихтенщайн, които се интересуват от футбол. Той е рекордьор и по мачове за националния отбор. 

Наставникът на отбора Роланд Врабец обяви и целите за новия сезон. А те не изглеждат особено сериозни - място в Топ 5 на втория ешелон на швейцарския футбол. През миналата кампания Вадуц остана четвърти, а само лидерът получава промоция за елита.