Шефовете на Левски имат важна роля в последните дни. Те се стараят да убедят играчите да мислят само да реванша с Айнтрахт, а не за други неща. Причината затова са постоянните слухове за оферти, които валят в последните дни. А и не само.

Уелтън, Андриан Краев, Хосе Кордоба, Марин Петков и Илиян Стефанов се спрягат за раздяла с Левски. Както и Жереми Петрис. На този етап обаче на „Герена“ са категорични, че ситуацията, за която „Мач Телеграф“ писа, не се е променила. Това означава, че в Левски все още не са получили нищо конкретно за нито един свой играч.

start-photo.bg
100 снимки

Иначе се твърди, че изявите на „сините“ се следят изкъсо от хора от Брюж. Белгийците вече удариха джакпот с играч от родното първенство – Игор Тиаго.

За някои от „сините“ дори няма и запитвания за условията, с които Левски би се разделил с тях. А с малки изключения, на „Герена“ държат правата на кадрите си поне до лятото на 2025-а година.

start-photo.bg
61 снимки

Освен това се очаква, че доброто представяне в Европа едва ли ще се осребри на секундата, както бе в миналото. Например, това може да стане през зимата. А едно участие в групите ще помогне на „сините“ да привлекат вниманието на повече клубове към тях. Затова обаче трябва да отстранят Айнтрахт или поне да направят запомнящо се представяне и във Франкфурт.