Треньорът на Апоел Беер Шева Рони Леви издаде забрана за коментари от страна на играчите кой съперник биха предпочели, ако отстранят Арда. Както е известно, жребият в УЕФА ще изправи родния тим или евреите срещу Арарат или Шльонск Вроцлав.

„Няма смисъл да се коментира нещо, след като сме толкова далеч от него в момента“, отсякъл Рони Леви.

fcarda.bg
4 снимки

До този момент той не е използвал видеоматериали, за да запознае играчите си със силните и слабите страни на Арда. Очаква се това се случи днес или най-късно в четвъртък сутринта преди самата среща. Леви и помощниците му обаче са категорични – това не е отбор, който трябва да се подценява и за секунда. На няколко пъти медиите в Израел разкриха, че той бил впечатлен от Делев и Коконов, пише „Мач Телеграф“.

Иначе за преговори с Апоел пристигна защитник от Норвегия. Това е Итам Аласами, който за последно игра в Ростов, а преди това е минал през Палермо и Амиен. Името му обаче не бе заявено в УЕФА. Освен това на Леви е бил препоръчан и румънец, който също е чакат в Светите земи. Става въпрос за Кристиян Ганя, който има стаж в Арис Солун, а преди това записа трансфер в Испания за 1 милиона евро.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“