Старши треньорът на Спартак Търнава - Михал Гаспарик, разкри какво очаква от двубоя с Лудогорец в Лигата на конференциите. Неговият отбор вече загуби шансове за продължаване напред, докато „орлите“ все още са в играта за първите две места.

Първият мач между двата тима в Разград беше спечелен по категоричен начин от българския шампион с 4:0. Гаспарик вярва, че утре неговите футболисти ще покажат различно лице и похвали новия треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев.

Снимки: Startphoto.bg
23 снимки

„Виждам някаква промяна, въпреки че не е много голяма. Не мога да сравня утрешния мач с този, който играхме в Разград. Господин Дерменджиев е опитен треньор, така че може би Лудогорец ще бъде със същия състав. Надяваме се да изиграем добър мач. Всички играчи са в отлично състояние“, започна Гаспарик.

„Не виждам голяма разлика в играта на Лудогорец у дома или на чужд терен. Серията, която Лудогорец имаше в последните седмици, беше много добра, с изключение на последния мач, който беше загубен. Не мисля, че при загубата ни в Разград имаше голяма разлика в качеството на двата отбора. Лудогорец е в малко по-тежко състояние сега, тъй като знаят какво трябва да постигнат, за да продължат напред. Ние сме по-спокойни, така че може да се получи много добър мач“, продължи наставникът на словаците.

„Три отбора от групата имат за цел да продължат напред. Всички те са си направили сметката, че срещу нас ще спечелят 6 точки. Искаме да се разделим с участието си в Европа пред наша публика с добър резултат. Мачът в Разград беше спечелен от Лудогорец съвсем заслужено, противникът беше по-добър. Целта на Лудогорец е съвсем различна“, заяви още Гаспарик.