Изключително ласкаво определение за Левски използва наставникът на Ружомберок Марек Сапара. Двата тима са съперници в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а новоназначеният треньор, който доскоро водеше Б-отбора на словаците, разкри и очакванията си за двете срещи с родния гранд. 

"Левски ни е напълно непознат като стил на игра, защото тепърва ще го анализираме. Но от обща култура съм наясно, че се изправяме срещу най-великия клуб на България. Те са голямо име. Знам само, че ще ни е много трудно."

"Жребият вече е хвърлен и ние сме си взели първите бележки за съперника. Ще играем с Левски така, както с всеки друг, ще се хвърлим от първата минута. Имаме голямото предимство, че започваме сезона си срещу тях директно, а не с мач от първенството, така че трябва да използваме това", заяви Сапара и изрази недоволство от решението на УЕФА да смени домакинствата на двата двубоя. 

"Първоначално трябваше да сме домакини на реванша, но УЕФА го промени. Лично за мен, това беше по-добрият вариант за нас. Сега обаче ще отидем със същата настройка, просто трябва да ги изненадаме на техния терен, важното е да им вкараме в София. Искаме да ги отстраним", заяви Сапара.