В Хайдук продължават да подхождат с огромно самочувствие около мачовете с Левски. Хърватите не спираха да твърдят, че ще им е лесно срещу "сините" преди първия мач, който в крайна сметка спечелиха с 1:0.

Сега, два дни преди реванша, подобно огромно самочувствие демонстрира и наставникът на отбора от Сплит Жоан Карийо. Според него, отборът му ще дойде, ще спечели мача и ще продължи напред. 

Чакаме Левски - истински и без маска!

"Не ме интересува дали Левски ще играе офанзивно. Аз знам, че ние ще играем по този начин. Няма значение кой ще играе, Охандза или някой друг, но за нас най-важно е да продължим в третия кръг."

Левски инсталира видеостена за реванша с Хайдук

"Имаме всичко необходимо, за да победим и аз съм убеден, че ще сторим точно това. Трябва да забравим всичко неприятно преди мача с Левски и да излезем, за да бием. Нашата победа ще е за всички храбри пожарникари, които гасиха огъня около Сплит", сподели Карийо. 

Какви са шансовете на нашите отбори в евротурнирите?

Този мач на "Герена" ще се играе без привърженици на Левски. Хърватите имат право на агитка, но местните "ултраси" се уплашиха сериозно от пътуването до София и няма нито една заявка за билет и стадионът ще е празен. Но Карийо не се притеснява от пустите трибуни. 

"Щеше да е хубаво да играем на мач с хубава атмосфера, но ние сме свикнали да играем без публика, няма да е новина за нас. Феновете ни помогнаха да победим в първия мач у дома", сподели още Карийо.