Наставникът на ЦСКА 1948 Елиас Хараламбус сподели очакванията си преди утрешния двубой от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите с ЦСКА 1948. Той е категоричен, че щабът му е разучил силните и слабите страни на „червените“. 

 

"Това ще е първи мач в Европа за сезона. Вече започнахме шампионата с две победи. Утрешният мач е първото полувреме на този сблъсък, а второто полувреме ще бъде реваншът в Румъния. Анализирахме отбора на ЦСКА и мисля, че свършихме работата си. Ще дадем всичко от себе си и се надявам, че ще излезем като победители. Запознати сме с противника. Наблюдавахме някои от приятелските им срещи. ЦСКА е изключително подреден и организиран отбор. Вярвам в моите играчи и знам, че са в добър психологически момент".

start-photo.bg
8 снимки

"Равенството винаги е опция, но когато си го поставиш за цел, ти излизаш да го постигнеш. Ние обаче ще дадем всичко от себе си и идваме за победа. Ще видим какво ще се получи. Не съм запознат с твърденията на г-н Бекали. Вие знаете, че той е изключително уважаван и уважителен човек".

"Жалко е, че Джокович няма да вземе участие в срещата, но имаме достатъчно дълга скамейка, за да може всеки един да бъде заменен. Няма нито един сигурен титуляр в отбора. Отборът ни е в начална фаза на шампионата и е изключително трудно да запазим интензитета си през всички 90 минути. Имаме свой собствен стил на игра във всеки един мач. Не мога да разкри детайли как ще играем".