Новият треньор на Еспаньол Пабло Мачин сподели, че увереността в състава на Лудогорец е най-голямото предимство на момчетата на Станислав Генчев преди утрешния сблъсък на "Лудогорец Арена". 

Двата отбора се изправят в трети мач от група H на Лига Европа, като началният час на срещата е 19:55. Испанският наставник все пак допълни, че неговият тим ще излезе с различно лице от това, което показва в Ла Лига, където Еспаньол заема предполседното 19-то място. 

„Не знам дали Лудогорец е фаворит или не. Запознат съм обаче, че отборът е в чудесна серия още от лятото. Тимът е без загуба от дълго време, абсолютен доминант са в своето първенство и това им дава страхотна увереност“, започна Мачин.

„Очаквам да е много тежък мача. Лудогорец е свикнал да печели, има чудесни изпълнители. Увереността в отбора е отличителната му черта. Ние трябва да сме на ниво, защото ще е изключително тежко, особено като се има предвид колко важен ще е мача за Лудогорец“.

„Ако говорим за целия турнир трябва да сме признателни, че играем в Лига Европа. Турнирът е много важен за нас и се целим високо в нашата група“.

„Знаете, че не играем добре в Ла Лига. Опитваме да следваме друга линия в Европа, но за да стане това трябва всеки да даде най-доброто от себе си. Аз ще дам шанс на най-заслужилите. Нуждаем се от всичките си играчи“.