Наставникът на Лудогорец Браян Ример остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата от Лудогорец в Лига на конференциите. Българският тим се наложи с 1:0 след гол на Игор Тиаго в началото на мача. Белгийците имаха няколко много добри шанса през втората част, но в крайна сметка не успяха да ги реализират.

„Мисля, че изиграхме страхотен мач. Играхме силно в Разград. Лудогорец е силен домакин, който се справя добре срещу много добри отбори в европейските турнири. Мисля, че доминирахме, имахме шансове, ударихме греда. Изпуснахме няколко добри възможности, но това е футболът”, сподели той.

start-photo.bg
76 снимки

„Като цяло съм доволен от представянето. Не мисля е Лудогорец имаше много шансове. Те имат добра скорост в състава си. Създадоха ни проблеми в първите 15 минути.

Респект за Лудогорец, но мисля, че нашето представяне в повечето ще бъде успешно. Паднахме с 0:1, но нищо не е загубено. Готови сме за това предизвикателство. Мисля, че ще бъде оспорван реванш. Ще излезем и ще се опитаме да направим това, което днес и се надявам този път да имаме успех”, каза още наставникът на Андерлехт.