Треньорът на Аякс Морис Стайн коментира успеха на своя отбор над Лудогорец с 4:1 в първи плейофен мач от Лига Европа. Специалистът поздрави съперника, като сподели, че тимът му е имал късмет, но е заслужавал победата.

"Мисля, че през втората част Лудогорец имаше няколко добри шанса, а вратарят ни се справи добре. Най-голямата сила на отбора е бързото пренасяне от защита в атака и имахме малко късмет, но заслужавахме да спечелим двубоя", заяви той.

"Трябваше да говорим с отбора и да гледаме видео. Концентрацията ни беше по-ниска през втората част, не можем да позволим такова поведение. Трябва винаги да се сме съсредоточени, това е нещо, което обсъдихме с отбора", добави специалистът.

Треньорът на Аякс обърна внимание и на въпросите на Gong.bg, които засягаха бъдещето и представянето на Мохамед Кудус, както и кой играч от Лудогорец би взел в своя състав.

"Кудус е невероятен футболист и всеки видя това тази вечер. Той е много добър, не съм доволен, че си тръгва, но е комплимент за нас какво е направил тук. Така работим винаги. Не говоря за индивидуални играчи, уважавам Лудогорец и какво са направили през последните години, играят редовно в Шампионската лига. Ако ми трябва един играч – дайте ми вратаря, той говори холандски, много лесно е за мен", отговори мениджърът на Аякс.