Старши треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес заяви, че тимът му все още не се е класирал за третия кръг на квалификациите на Лига Европа и трябва да свърши своята работа в реванша с Левски. Кипърците взеха комфортен аванс от 3:0 след първия мач в Ларнака, като реализираха всичките си попадения след изгонването на Живко Миланов.

"Още не сме се класирали. Те ще ни атакуват и пресират още от първата минута на мача. Очаква ни труден мач. Левски е голям отбор и голямо име. В първия мач имахме предимството да играем цяло полувреме с човек повече, което се отрази на хода на мача. Уважаваме съперника, но очаквам футболистите на Левски да се раздадат на 100 процента за този мач", каза Идиакес.

"Всички играчи са здрави и са на линия за срещата. Целият ни фокус е насочен към мача утре и е важно каква игра ще покажем. Надявам се след края на срещата всички да бъдем щастливи. Повтарям, предстои ни много важен мач. Важно е всички да разберат, че трябва да мислим само за него. Не мислим за следващите мачове, защото още нищо не сме постигнали", добави Идиакес.

"Това, че ще играем пред празни трибуни, не ни дава предимство. Футболът е за хората и за феновете. Трудно е да се играе пред празни трибуни, но ние сме дошли да свършим нашата работа и трябва да го направим", завърши наставникът на АЕК.