Старши треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес е доволен от резултата, но предупреди футболистите си, че не бива да се отпускат. Кипърският отбор отнесе Левски с 3:0 в първа среща от втория кръг на Лига Европа и взе много сериозен аванс.

"Ние имаме добро предимство, но трябва да бъдем сериозни в реванша. Във футбола никога не трябва да си почиваш, заяви Иманол Идиакес.

Попитан какво се промени в отбора през второто полувреме, испанският треньор на кипърците отговори: "Червеният картон наистина промени хода на мача, но този червен картон беше логичен на фона на играта. През първата част съдията беше малко толерантен към твърдата игра на противника. Не е лесно да се играе и срещу 10 човека, но ние играхме добре през второто полувреме и контролирахме събитията на терена. Смятам, че 3:0 е справедлив резултат".

"Чистата мрежа ни дава много сериозно предимство. След като защитата е допуснала точно нула гола в три мача, това означава много голяма сила в отбора. И не става въпрос за конкретни играчи, а за целия отбор. Имайте предвид, че нашият отбор изнася пресата високо. Така че вратарят Тони се намеси в спасяването на отбора в първата част от мача, каза още испанският треньор./БТА