Защитникът на Лудогорец - Георги Терзиев, потвърди, че утрешният мач срещу Нордселанд се явява като най-важния за отбора, тъй като при победа "орлите" ще продължат към елиминациите в турнира Лига на конференциите напролет.

„Самият стил е по-различен. Не е за подценяване и мача, който изиграхме там – изкуственият терен. Всичко е по-различно. Това също допринася за резултатите“.

„Настроението е добро. В един отбор, когато има положителни резултати, всичко е добре. Сега всеки мач си има своята тежест. Но в момента утрешният се явява най-важен, защото знаем, че при победа продължаваме в Европа“.

„Имам мачове, в които съм играл като десен бек в Лудогорец и Черноморец. По-важно обаче е, че като влезеш да си свършиш работата и да бъдеш полезен на отбора да постигне успехи“.

„Ние сме професионалисти. Това е нашата професия и в края на сезона физическата и емоционалната умора се насъбира. Преди важни мачове като с ЦСКА и утрешния, нагласата преди двубоя е от голямо значене. Всички знаем какъв е зарядът и всичко оставало е на заден план. От нас се изисква утре да спечелим“, заяви Терзиев.