Човекът с капитанската лента днес за Лудогорец – Георги Терзиев, говори след края на мача срещу Валур. Капитанът на „орлите” призна, че отборът е играл добре в хода на целия двубой и съвсем закономерно и взел успеха в крайна сметка.

„Лесно си го направихме ние. Беше важно да вкараме рано и да контролираме мача. В Исландия пак го направихме, но нямахме шанс пред гола и отнесохме негативи. Трябваше днес да си вкараме първите положения и да си улесним мача”, започна капитанът на Лудогорец.

„Напрежение имаше при нас, тъй като знаехме, че можем да допуснем грешка. Знаехме, че сме по-класният отбор, но трябваше да го покажем. Много европейски отбори допускат грешки и едва ли сме перфектни. В Рейкявик те ни вкараха с малкото си положения, а днес е радостно, че не допуснахме”, продължи той.

„Когато отборът е изнесен напред, има повече пространство и е по-сложно за защитата, но Лудогорец винаги играе атакуващо и до някаква степен трябва да свикнем с този начин на игра”.

„Не мога да кажа, че това е най-силният ни мач. Днес направихме един добър двубой, получиха се хубави неща, но едва ли има отбор, който играе непрестанно брилянтно. Важно е хората да са останали доволни. Капитанската лента е отговорност, но вече натрупах и мачове. Като цяло отборът е много равностоен, не само в защита. Това е хубаво, тъй като може да се правят ротации.

„Не знам какво да очакваме от ТНС, но предполагам, че уелсците ще играят подобно на исландците. Преди да ги видим обаче няма как да коментираме”, завърши Георги Терзиев.