Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев не бе не унил след поражението на „орлите” от Ференцварош с 1:2. Защитникът вярва, че „зелените” са по-класният отбор и е логично да продължат към втория кръг, елиминирайки унгарския шампион. Същевременно защитникът на Лудогорец призна, че отборът е получил „наивни” голове.

„Днес можем да съжаляваме. Ференцварош не е лош отбор, но допуснахме наивни голове. Въпреки всичко показахме, че имаме положения. Открадвахме топката в опасни зони, но малко не ни достигна, за да го доразвием”, започна бранителят пред DIEMA SPORT.

„Не се сещам те да имат някакви сериозни положения. Има втори мач, на който се надявам да покажем по-добро лице от днес и да ги елиминираме”, продължи Терзиев.

„Може би трябва да поработим върху защитата. Още от самото начало можеше да наложим нашия стил, без да чакаме да допуснем гол и после да го направим”.

„Не мисля, че ситуацията нещо се е променила. Пред наша публика – надявам се стадионът да бъде пълен. Вярвам, че ще успеем. Нужно е да покажем нашето лице, което цяла България е свикнала да вижда. Когато изпускаш, другите те наказват”, завърши Георги Терзиев.