Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев очаква много тежък мач с турския Истанбул Башакшехир в Лига Европа, но се надява родният първенец да се представи добре и да стигне до успеха.

"Цяла година сме се готвили, за да играем в Европа. Дойде и тоя момент, затова се надявам да се представим на добро ниво и да победим", заяви Терзиев и добави, че в тима няма притеснение от съперника. 

Петричев: Ще е тежко, но сме с качества да минем групата

"Притеснение от Истанбул Башакшехир няма, защото сме играли с много по-големи отбори. Те са силен съперник, ние трябва да сме концентрирани и много внимателни срещу тях", заяви още националът и допълни, че не очаква това да е най-тежкото гостуване на шампионите. 

Двучасово закъснение изненада Лудогорец на летището

"Не мога да кажа, че това ще бъде най-трудното ни гостуване, защото все пак знаем, че Хофенхайм са много сериозен и амбициозен отбор. Немците винаги са такива", сподели Терзиев и продължи.

"Не знам дали това ще е най-тежкото ни гостуване, но е неприятно. Турските отбори имат много пари и много силни футболисти. Да се надяваме на едно добро представяне", завърши защитникът на Лудогорец. 

„Групата е сложна, но сме уверени в уменията си, в колектива и ще се борим за победа. Съперникът е класен, има добри индивидуалности. Ще бъде интересен мач и малките детайли ще решат мача”, заяви пък Игор Пластун.