Нападателят на Лудогорец – Бърнард Текпетей, показа самочувствие и сподели, че разградчани ще създадат проблеми на всеки един съперник в Европа. Лудогорец вече си осигури участие в елиминационната фаза на Лига Европа, но скоро се изправя срещу испанския Бетив в Разград.

„Вече изиграхме голям брой мачове в първенството. Опитваме се да мислим само за следващия двубой. Виждате, че понякога играем на по-високо ниво, понякога на по-ниско. Основната задача е да запазим концентрацията си на най-високо ниво, за да стоим постоянно на върха на класирането.  Амбицията на Лудогорец и играчите е точно тази”, сподели Текпетей..

„Определено има голяма разлика межди този и миналия сезон. Всички отбори се опитват да добавят нови елементи към играта си. Ние трябва да останем концентрирани върху плана си за игра.Опитваме се да бъдем подготвени за всеки следващ съперник.”

„Доверете ни се. Това са думи на треньора от съблекланята. Ние не искаме просто да играем в Лига Европа. Ние искаме да се противопоставим на съперниците в този турнир. Искаме да направим следващата стъпка и да продължим напред. Даваме всичко от себе си и виждате, че това ни носи победи. Искаме да се забавляваме на терена, но и да постигнем целите си. Искаме всички в България да знаят това”, каза още той.

„Няма да бъде лесно да продължим напред, но повярвайте ми, ще го направим! Всеки съперник ще има проблеми с нас. Същото ще бъде и със следващия съперник, който идва в Разград – Бетис. Всеки вижда как се представяме досега. Ще играем за победата”, продължи асът на Лудогорец.