Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че малките детайли ще решат мача срещу Брага от Лига Европа. 

Той добави, че Лудогорец не се притеснява от ролята си на фаворит. 

"Знаем какво да очакваме от утрешния мач. Знаем срещу какъв противник се изправяме, но не се притесняваме. Нашата цел е да опитаме да спечелим мача. Пак ще повторя, че ще бъде изключително трудно, тъй като съперникът е изключително стойностен отбор", коментира Дяков. 

"Не се притесняваме да бъдем в ролята на фаворити и да търсим 1-ото място в групата, така че нас ни устройва победата тук. Оставам на мнението си още когато се изтегли жребият, че групата е равностойна", добави капитанът на Лудогорец. 

"Малките детайли ще решат мачовете. Няма фаворити за групата, както и в самите мачове. Който е по-постоянен, който има повече желание, който направи по-малко грешки, той ще излезе от тази наистина коварна група."

"Имаме добри шансове да спечелим, но наистина мачът е отворен. Срещат се два отбора, които играят добър футбол. И мисля, че който има повече желание, който направи по-малко грешки, ще победи. При нас е практика да се определя стартовият състав в деня на мача, а и при нас няма титуляри, няма резерви. Всеки знае, че ако излезе, трябва да даде максимума от себе си. Единствено право да определя състава има старши треньорът", каза още Светослав Дяков.