Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев коментира успеха на „орлите“ над ЦСКА с 1:0. Той изрази и очакванията си за предстоящата среща с Нордселанд в Разград за Лигата на конференциите.
 
„Мачът с ЦСКА и този с Нордселанд са коренно различни. Да, един успех срещу конкурента за титлата ЦСКА дава позитивизъм и настроение на Лудогорец. Нормално е в следващата среща да има повече енергия, самочувствие и увереност. При загуба може би щеше да е малко по-различно. Но по никакъв начин мач от първенството не влияе на такъв от евротурнирите. Рядко среща от първенството може да повлияе в огромна степен на двубой от Европа. Съвсем различни са измеренията. Лудогорец вече има много мачове в Европа и натрупа  самочувствие. Дори и загуба от ЦСКА нямаше да е от голямо значение. 
 
Не мисля, че онова 1:7 от първета среща с Нордселанд ще се отрази по някакъв начин на Лудогорец. Тук говорим за мач, който може да класира отбора напред в Европа. Надявам се да успеят да спечелят. Евентуална победа може и да им осигури първото място в групата, т.е от трети да станат първи. Залогът е много голям и всички трябва да са много концентрирани", заяви пред "Мач Телеграф" Стоев.