Полузащитникът Стефан Баджи по всичко изглежда, че ще бъде титуляр утре срещу датския Мидтиланд във втория квалификационен кръг в Шампионската лига. Той обаче си дава ясна сметка от сложността на срещата, макар да остава оптимист.

"Нямахме достатъчно време, но в малкото такова смятам, че се подготвихме добре. Знаем, че ни чака много тежък мач. Играем с шампиона на Дания, но смятам, че в това време между мачовете се подготвихме добре", коментира той.

"Да, имаме още нови играчи, аз вече година съм тук. Но всички футболисти са с различен манталитет, различна футболна култура, различни народности. Аз също съм го изпитвал. Но новите бяха приети добре, опитваме се да помагаме на терена, но и извън терена. Защото Лудогорец не е само футболен клуб, ние всички сме едно семейство. И за нас също е важно как новите ще се адаптират, ще ни помогнат със своите качества", добави халфът.

На въпрос как би оценил новото попълнение Алекс Сантана, с когото двамата играят заедно в центъра на терена, Баджи отговори: "Добър футболист е. Но е малко различен тип халф от мене и Анисе. В смисъл, че е по-атакуващ. Но добре контролира топката, бързо се адаптира и се вслушва в съветите на по-опитните. Вкарва много енергия и много класа в мачовете, така че е плюс за Лудогорец. Ще помогне много на нашия отбор, радвам се, че имам такъв съотборник".