Полузащитникът Стефан Баджи по всичко изглежда, че ще бъде титуляр утре срещу датския Мидтиланд във втория квалификационен кръг в Шампионската лига. Той обаче си дава ясна сметка от сложността на срещата, макар да остава оптимист.

"Опитвам се да бъда във форма, да бъда на очакваното ниво за предстоящите мачове, това няма да е лесен мач, защото играем с Мидтиланд, играем у дома и трябва да направим всичко възможно да победим. Мидтиланд има различен стил на игра, но на терена всичко е различно", коментира Баджи.

"Ще дадем най-доброто от себе си, за да победим. Новите играчи трябва да свикнат възможно най-бързо, за да ни помогнат, имаме настроение, концентрирани сме върху целите ни да стигнем максимално напред в Шампионска лига, всичко зависи от самите нас", добави той.

"Стартът на първенството беше лош за всички от отбора, но след това направихме среща и всички се обединихме около това, че трябва да повишим нивото си и всички трябва да знаят, че Лудогорец е тук. Записахме победи, настроението ни се върна и сега сме концетрирани върху нашите цели - да стигнем възможно най-далеч в Шампионската лига. Вярвам, че всичко е възможно във футбола и моите съотборници вярвят в това също. Не трябва само да говорим за това, но и да го покажем на терена. Всичко зависи от самите нас", каза още той. 

"За всеки футболист е трудно да играе без фенове. Трябва да бъдем много концетрирани, защото без привърженици не е никак лесно. Трябва да бъдем и много внимателни с вируса, всички в клуба трябва да се пазят, защото не искаме да преживеем още два месеца без футбол. Той дойде с голяма мотивация и това си личи и на тренировка, работи много добре и се адаптира бързо, въпреки че не беше лесно за него, защото не говори английски, а само испански. Но разбира езика на футбола и има важен опит. Текпетей също се нуждае от време, за да бъде напълно готов, защото не играл от дълго време, но до пет мача той ще бъде във форма и ще може да ни помогне. Павел Върба е много добър човек и винаги се опитва да ни помогне. Ние също се опитваме да му помагаме, защото работата на треньора не е лесна. Трябва да разбираме неговите избори и всички трябва да го подкрепяме", коментира още Баджи.