Сръбските медии са оптимистично настроени за мача Цървена звезда срещу Лудогорец довечера. Вестник „Спорт“ излиза на своята първа страница с голяма снимка на звездата на отбора Александър Катай и единствената дума „Храбро“.

Изданието отделя две страници на мача, като отчита, че именно срещу Лудогорец голяма част от футболистите на Звезда трябва да изиграят мача на живота си.

В своя колонка бившият играч на отбора Станислав Караси отбелязва, че не е нужно неговият отбор да играе офанзивно срещу „орлите“.

„Спортский журнал“ се хваща за изказването на Миодраг Божович, който иска победа на всяка цена. Изданието отбелязва кои известни играчи ще присъстват на трибуните довечера, начело с Деян Станкович.

Вестник „Блиц“ отчита, че този отбор на Звезда пише история. Изданието отделя и място на традицията, в която Лудогорец има само една победа като гост в Европа от 2013 година насам и тя е от преди две седмици срещу черногорския Младост.

Интересното е, че не са отбелязани мачовете от Лига Европа, когато българският шампион спечели гостувания на ПСВ, Динамо Загреб, Лацио, а и над Партизан.

В първия двубой в Разград приключи при равенство 2:2. Реваншът е довечера от 21.30 часа и можете да го следите минута по минута Gong.bg. Можете да го гледате в онлайн платформата GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, както и да го слушате  по Дарик радио.