Нападателят на Лудогорец Пиеорс Сотириу, който откри резултата срещу Мура, призна, че успехът на шампионите с 3:1 не е дошъл никак леко.

„Започнахме много добре и отбелязахме още в 4-ата минута. След това притежавахме топката, но не успяхме да вкараме нов гол. Създавахме шансове, в крайна сметка в една ситуация противникът успя да се възползва от недобрата ни преса. Нашият опит като отбор и характерът ни върна на пътя на победа. Успяхме да убием интригата в мача. Вероятно си помислихме, че ще бъде лесно, но Мура показа, че е доста добър тим и ни създаде проблеми”, сподели той.

„Нямахме много пространства между линиите. Бе трудно не само за мен, но и за всички мои съотборници. В крайна сметка най важното е, че успяхме да създадем шансовете, от които да се възползваме и да отбележим. Налагаше ми се да се връщам доста назад. Чувствам се добре и се надявам това да продължи така”, каза още Сотириу.

„Олимпиакос е голямо име в Европа. Отиваме там и ще се опитаме да вземем добър резултат в първия мач. Първо обаче трябва да се фокусираме върху efbet Лига и ЦСКА 1948”, завърши нападателят.