Големият ден настъпи - Левски излиза срещу Айнтрахт на „Дойче Банк Парк" във Франкфурт в реванш от плейофа за групите на Лига на конференциите. Мачът е тази вечер от 21.30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. Алард Линдхаут от Нидерландия ще бъде главен съдия на сблъсъка.
Това лято Левски пише своята нова европейска приказка и всички се надяват тя да продължи във Франкфурт. "Сините" вярват, че могат да повторят страхотната си игра от мача на "Васил Левски" и да влязат в групите на Лига на конференциите. Двубоят в София завърши 1:1 с фантастичен гол в добавеното време на Хасими Фадига.
 
Левски очаква и сериозна подкрепа в днешния двубой. Домакините отпуснаха 2900 билета за привържениците на родния тим, като вчера се извиха големи опашки пред касите в германския град. Прогнозите са за пълен стадион и страхотна атмосфера във Франкфурт.
През изминалия уикенд Левски нямаше мач, след като отложи двубоя си с Арда от efbet Лига, докато „орлите“ стигнаха до равенство при визитата си на Майнц с късен гол в добавеното време на мача. В седмицата между двата мача с Левски, не липсваха новини от Айнтрахт. Германският клуб продаде Яспер Линдстрьом на Наполи, а звездата Рандал Коло Муани отказа да тренира, заявявайки, че иска трансфер в ПСЖ.