Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, разкри очакванията си за реванша срещу Андерлехт от 1/16-финалите в турнира Лигата на конференциите. „Орлите“ имат преднина от един гол след първия двубой, но отборът не трябва да се осланя на нея, защото му предстои тежък двубой, разкри наставникът на шампионите.

„Имаме гол преднина, като в началото на първия двубой бяхме много добре, но в края страдахме малко. Утре очаквам голяма преса от съперника, ще имат подкрепа от трибуните и трябва да бъдем с хладни умове и горещи сърца. Трябва да сме готови да играем на високо ниво. Винаги има поне две-три опции за състава, но повечето от играчите знаят, че ще играят. Все пак имаме тренировка днес и искам да видя тяхното поведение и ще решим за състава и формацията“, заяви Шимунджа

startphoto.bg
20 снимки

„Ще има някои по-различни ситуации в сравнение с първия мач, но знаем какво да направим, за да се подобрим. Вярвам, че играчите ще се справят на добро ниво. Нямаме контузии и всички, които са тук са готови да играят“, сподели още словенецът.

Андерлехт приема Лудогорец в четвъртък, 22.02, от 19:45 часа българско време.