Преди двубоя на Лудогорец с Реал Бетис за Лига Европа, треньорът на "орлите" - Анте Шимунджа и Кирил Десподов споделиха какво е настроението в отбора преди сблъсъка утре.

"Щастлив, че всички футболисти са здрави. Доминик Янков също е с нас. И Иван Йорданов излезе в предишния мач, но и той е по-добре вече", започна Анте Шимунджа.

Антон Узунов
13 снимки

"Играят технически футбол на много високо ниво и с много притежание на топката се опитват да намерят пространството между линиите, играят добър атакуващ футбол. Така че ще бъде доста по-различно от нашия последен съперник - Рома и ние знаем, че италианския и испанския футбол се различават. Не знам те какво мислят. Те правят ротации, имат няколко контузии, какъв е техният план не знам. Бетис имат много качествен отбор. Въпреки контузиите играта им не се променя, играят по един и същи начин и в Европа и испанския шампионат", коментира старши треньорът на Лудогорец. 

"Ние гледахме видео на съперника. Трябва да изпълняваме плана на треньора. Нека да видим утре. Аз казах и за мача с Рома, това е не само голяма победа за Лудогорец, а и за българския футбол като цяло. Да се надяваме, че ще вземем победа и да, има негативни резултати срещу испански отбори", заяви Кирил Десподов относно лошата статистика на български клубове срещу испански такива.

"Не аз спечелих мача, ние спечелихме мача, играчите свършиха основната работа на терена. Те следваха стратегията, тактиката и влагаха огромни усилия във мача. Това е победа за всички нас, играчите и целия клуб", завърши Анте Шимунджа.