Ръководството на ЦСКА излезе с важна информация за феновете, които искат да посетят първия мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Клуж в четвъртък.

"Армейци,

уведомяваме Ви, че поради огромния брой направени заявки за доставка на билети с наложен платеж за първия мач от Лига Европа между ЦСКА и Клуж, е възможно не всички билети да стигнат до своите получатели в срок. Ето защо, в деня на мача - 22 октомври (четвъртък), от 9:00 часа, касите на стадион „Българска армия“ ще бъдат отворени само за получаване и заплащане на билетите, заявени с наложен платеж.

Те ще бъдат предварително издадени и подготвени със заявените имена, готови за получаване, така че да не се образуват опашки.

Напомняме, че пропуските са поименни. За феновете, закупили онлайн повече от един билет, системата позволява автоматична промяна на имената при изпращане на билетите на мейла на останалите посетители", информираха от ръководството на ЦСКА.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.