Треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, даде пресконференция преди първия мач с ФКСБ от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. "Червените" посрещат румънския отбор утре от 20.30 часа на Националния стадион "Васил Левски". Той потвърди, че не може да разчита на Ивайло Чочев, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които не са в групата за двубоя заради контузии.
"Дългоочакван и много заслужен мач за нашия отбор. Концентрирани сме върху първия мач, очаквам доста динамичен двубой и се надявам да влезем подобаващо от самото начало."
 
"Запознахме се с противника, знаем какво да очакваме и ще противодействаме. За момчетата това ще бъде едно предизвикателство и награда за техния труд. Преди всичко искам да видя в тях желание. Гледахме детайлно отбора на ФКСБ, доста добро впечатление правят офанзивните им футболисти. Силните страни са им, че пресират високо, поддържат темпо в противниковата половина. Хубаво е да гледаме на мача като една стъпка напред."
 
"Мисля, че с достойнствата, които показахме миналата година, спечелихме симпатиите на футболна България. И с публика, и без публика, сме свикнали да играем добър футбол. Няма треньор, който да излезе с различна мисъл от победа. Знаем нивото, напълно сме обективни, но излизаме да се надиграваме", заяви Рибарски.