Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски призна, че тимът му е допуснал твърде леки голове в реванша с ФКСБ в Лига на конференциите. Българският тим загуби с 2:3 визитата си в Букурещ, въпреки че в един момент през втората част успя да поведе с 2:1.

„Разочарован съм, разбира се. И в първия, и във втория мач допуснахме леки голове.Не заслужавахме така да отпаднем, но за съжаление това е футболът. Тези грешки костват много в Европа”, каза Рибарски.

„Променихме като цяло облика през второто полувреме. Имахме ситуация и през първото полувреме. И първият гол днес, и вторият са изключително леки. С такива грешки не можем да претендираме да продължим напред. Имаме доста нови хора, някои се адаптират бързо, други по-бавно. През второто полувреме мисля, че доминирахме. Грешки всеки допуска. Не е редно да се виним. След като е сгрешил, можеше да бъде друг на негово място. Искам да поздравя футболистите за рекацията им, след като изоставахме и се върнахме в мача. За мен това поведение е по-важно, отколкото грешките. Бързо трябва да превключим, увереността ни беше необходима и първия мач, и във втория, но тя се трупа в такива мачове като днешния”, каза още наставникът на ЦСКА 1948 след мача.