Опитният бранител на ФКСБ - Ристо Радунович, вярва в успеха на отбора му в елиминацията с ЦСКА 1948 от Лига на конференциите. 31-годишният защитник говори пред медиите преди официалната тренировка на тима от Букурещ ден преди дуела с родния тим.

"Наясно сме, че ще се изправим срещу труден противник, който играе добър футбол. Дошли сме да постигнем добър резултат преди мача в Букурещ следващата седмица. ЦСКА 1948 играе много директен футбол и вече постигна две победи в шампионата. Те имат опасни играчи по крилата, но и ние имаме футболисти, които могат да отговорят на това. Вярвам в отбора", започна той пред медиите.

start-photo.bg
8 снимки

"Това ще е най-трудният ни противник за този сезон. Не трябва да играем 60 или 70 минути, а ще дадем всичко от себе си през всичките 90 минути. Започнахме шампионата по добър начин, но мачовете в Европа са много различни. Всеки мач има свой собствен характер и може да се случи всичко. Затова ще дадем всичко от себе си. Този мач ще е труден. Не се чувстваме сигурни в победата на 100%, но ще направим всичко възможно, за да я постигнем".

"Виждаме, че българският национален отбор сменя генерацията. Играят изключително добре под ръководството на Младен Кръстаич. Има добри футболисти и това се доказа от равенството със Сърбия. Българският футбол се развива и тепърва ще произвежда по-добри играчи", каза още 31-годишният защитник.