Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, заяви пред Gong.bg, че "орлите" ги очакват два изключително тежки мача със Сервет в плейофите за Лигата на Конференциите.

По-рано днес българският шампион научи съперника си. "Орлите" ще се изправят срещу швейцарския Сервет.

Първите мачове ще се изиграят на 15 февруари, като разградчани ще пътуват до Женева. Седмица по-късно е реваншът на  "Хювефарма Арена".

"Не мога да говоря чак толкова конкретно за Сервет, тъй като тепърва ще се запознавам в детайли с играта на този отбор. Сигурен съм обаче, че това е един стойностен отбор. Щом са стигнали до тази фаза на турнира, значи не са за подценяване. Затова ние трябва да подходим много сериозно и умно в мачовете. Знам, че са на четвърто място в швейцарското първенство.

Не мисля, че на този етап от турнира това, че във втория мач сме домакини, ще бъде от някакво значение. Не вярвам, че ще ни бъде кой знае колко от помощ.

Ще проведем лагер в Турция, където ще изиграем доста силни контроли. Надявам се всичко да мине по план и да се подготвим добре за мачовете в Европа и българският шампионат. По време на паузата или подготовката може да привлечем ново попълнение. По всяка вероятност ще вземем само един футболист", заяви Дерменджиев пред Gong.bg.