Най-опитният футболист в състава на Левски - Ивелин Попов, говори след нулевото равенство при гостуването на Апоел Беер Шева в мач от третия предварителен кръг на Лига на конференциите. Попето удари греда в края на мача. 

“По-чистите положения бяха за нас. Може би само в началото имаха някакъв домакински превес. Личи си, че са научен отбор със скъпи футболисти, но положенията бяха за нас. Има една седмица до реванша, ще видим как ще подходим. Като се премахна правилото за гол на чужд терен, мачът остава отворен. На "Герена" играем по-различно с нашата публика", заяви Попов. 

"Днес тежестта може би падна на халфовата линия. Щом се излиза на положение е добре. Това, че не се вкарва не е страшно. Щом се създават ситуации, значи голяма част от играчите са разположени правилно. В европейските мачове е по-различно. Дори привържениците не се ядосват на грешка, а окуражават играчите. И при играчите е така и затова не се ядосах на гредата. За вас може да съм спокоен, за други съм нервен”, каза още Попето.