Защитникът на Лудогорец Игор Пластун даде мнението си след поражението с 1:2 от Шамрок в Ирландия. Въпреки поражението, "орлите" успяха да се класират за следващата фаза. Бранителят е на мнение, че срещата трябва да е урок за отбора. 

"Мисля, че това не беше най-добрият двубой за нас. Особено първото полувреме. Играхме различно и беше трудно след първото полувреме. В началото на второто полувреме с червения картон стана още по-трудно. Показахме, че имаме характер. С 10 души играхме по-добре, отколкото с 11. На полувремето влязоха хора, които свършиха добра работа. Все още сме отбор с характер, качество, но трябва да се поучим от това, което видяхме. Ако си позволим да играем като през първото полувреме, ще е трудно да постигнем нещо повече. На терена трябва да сме по-уверени", започна Пластун. 

"За мен беше най-трудно защото от 45-ата минута имам чувството, че в доста голяма част от времето се защитавахме. Губехме лесно топката, когато стигнем до тяхната половина. За защитник това е мното трудно. Трябва да създаваме повече пространства между линиите, да играем повече в тяхната половина. Това е важен урок за нас. Ако нашият отбор иска да постигне нещо, защото всички обичат да говорят за Шампионската лига, ако не се подобрим, ще е трудно да постигнем това. След една седмица ни предстои другият съперник - Динамо Загреб, но трябва да сме по-добри на терена". 

"Беше трудно за нас. Няма да кажа нищо за рефера, но за мен беше прекалено. Всеки фаул беше жълт картон. След тези моменти бяхме под напрежение. Шоу е млад състезател, с качества. Това е урок и за него. Отборът се труди опирито и започна да играе по-добре с десет души", каза още защитникът.