Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев говори пред журналисти на пресконференцията на отбора преди мача с Еспаньол на испанска земя. 
 
"В Разград определено бяхме изненадани от агресията на Еспаньол. Съперникът не ни оставяше да изнасяме топката и това ни затрудни, особено през първото полувреме. След почивката стояхме малко по-добре, но със сигурност трябва да изглеждаме много по-добре утре. Според мен отборът на Еспаньол няма да промени нищо в своята игра", коментира той. 
Пламен Илиев подчерта важността на утрешния двубой.
 
"Двубоят е много важен за нас. Няма как да няма напрежение, то е неизменна част от футбола и от всеки мач. Но важното е, че нямаме притеснения - излизаме на един прекрасен стадион и ще покажем най-доброто от себе си", заяви той. 
 
Националът не е съгласен, че този сезон очакванията към Лудогорец са по-малки в сравнение с предишните.
 
"Лично аз смятам, че очакванията към нас винаги са големи и това е нормално. Постигнали сме големи успехи в последните години и е нормално да искаме да ги повторим. Лично аз смятам, че утре ни очаква тежък мач, по-тежък дори от този в Разград преди две седмици", сигурен е Илиев.
 
Той добави, че не го интересува как ще завърши другият мач в групата между Ференцварош и ЦСКА Москва.
 
"Всичко зависи от нас, всичко е в нашите ръце и крака. Не ни интересуват другите резултати в групата, трябва ние да си свършим работата, а не да чакаме други да ни помагат. Има още три мача до края и всичко е възможно", смята Илиев.