Мачът срещу Апоел Беер Шева се оказа исторически за вратаря на Левски - Пламен Андреев. В Израел той записа третото си участие с екипа на тима в евротурнирите и също за трети път не допусна гол. Преди това младокът направи същото и в двата мача с Шкупи. Така Андреев стана едва вторият вратар в историята на Левски, който не допуска гол в първите си три мача под рамката на "сините" в Европа.
 
18-годишният страж изравни рекорда на Георги Петков. Той също дебютира с три "сухи" мрежи преди 22 години. През 2001 Левски елиминира босненския Железничар (Сараево) след 4:0 на "Герена" и 0:0 в реванша, а след това направи 0:0 на "Георги Аспарухов" с норвежкия Бран. Едва в четвъртия си мач - гостуването в Берген, Петков допусна първия си гол, а двубоят завърши 1:1. В него, след като допусна попадението, стражът се контузи и бе заменен от взетия тогава под наем от Нефтохимик - Йордан Господинов. Двубоят завърши 1:1 и Левски продължи напред заради повечето отбелязани голове на чужд терен и се класира за плейофа за влизане в ШЛ.
 
Ако Андреев не допусне гол отново в четвъртък в реванша с Апоел, той ще задмине рекорда на Георги Петков и ще поведе еднолично в тази своеобразна класация. Така той ще стане първият вратар на Левски, който дебютира с 4 поредни "сухи" мрежи в евротурнирите./"Мач Телеграф"