Нападателят на Лудогорец Пиерос Сотириу заяви след равенството с Олимпиакос в Пирея 1:1, че това е добър резултат. Кипърският нападател е на мнение, че разградчани ще се представят още по-добре в реванша.

Антон Узунов
32 снимки

„Казах на пресконференцията, че сме тук, за да вземем позитивен резултат, а 1:1 е добър. Имаме седмица, за да се подготвим за мача в Разград и смятам, че ще го направим. Има мачове, в които не можеш да се разпишеш, а и вратарят се справи добре. Винаги се опитвам след това да отбележа. Това е моята философия“, заяви Сотириу.

„Знам, че го няма правилото за гол на чужд терен. Мисля, че решението на УЕФА е правилно. В реванша ще сме по-концентрирани и няма да допуснем грешките, които допуснахме в края днес“, добави още той.

„Олимпиакос е най-голямото име в гръцкия футбол и има своята история в Европа. Но в в Лудогорец има големи имена. Често играем в груповата фаза на Лига Европа. Ако трябва да сравняваме, 50 на 50 е. Те са по-голямото име, но днес показахме, че сме силни“, каза нападателят.